Mit jelenthet ez a kettő álmom? Hülyeségnek hangzik, de normális válaszokat légyszi!
Az első álmom:
Azt álmodtam,hogy youtube videókat néztem, és volt egy olyan, aminek valami ilyesmi volt a címe: Így bírd ki ha bámulnak. Arról szólt, hogy volt egy paintbe megszerkesztett Orochimaru szerű figura, aki fogja a másik majdnem ugyanilyen figura vállát, és bazi nagy zöld szemei voltak!
A másik youtube videóba pedig az volt, hogy volt két ember meg egy dagadt fehér macska és az egyik ember ezt mondogatta, miközben a macskára mutatott: Nézzék meg, most e miatt az állat miatt kellett meghalnia szegény szerencsétlen embernek!
A második álmom, hogy Johnny Depp üldözött egy szőke nővel és egyszer csak a barátnőmék kertjébe, a tó mellett kötöttünk ki. Johnny meg akart ölni, de én leszúrtam egy késsel, de akkor átváltozott apukámmá és meghalt :c
Tudom hogy hülyeségnek hangzanak, de én majdnem becsokiztam tőlük! Mit jelentenek?
"Hülyeségnek hangzik, de normális válaszokat légyszi!"
Erre csak normálisnak hangzó hülyeségeket lehet vélaszolni!
Szégyen, bűntudat, félelem, harc.
Bizonyos személyek rosszul ítélnek meg.
Figyelnek, lesnek!
Próbálod kivédeni ezt, de mindig rosszul sül el.
Ez kihat valahogy a családra is, akiket viszont nem szeretnél ezzel bántani.
De ez se megy, ezért szégyen és bűntudatod van.
Szégyen és bűntudat olyasmiért, amiért szerinted nem te tehetsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!