Avanti ragazzi kérdése:
Mit üzenhet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam,hogy egy régi kormos épületben mászkálok,minden szekrénybe benézek és keresek valamilyen papírt.Egy íróasztalfiókba turkálok amikor hirtelen elsötétúl minden és fehér szellemszerü alakok közelednek.Amikor odaértek hozzám sikítottam és felébredtem.2015. jan. 25. 11:20
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó (17/f)
2015. jan. 25. 21:42
4/5 anonim válasza:
Régi, kormos épület: vissza próbálsz emlékezni valamire, ami talán segíthet egy probléma megoldásában. Ugyanezt jelenti az íróasztal fiókjában való turkálás, és azt, hogy az nem egy ösztönszerű cselekmény volt, hanem tanultad valahonnan.
A fehér, kísértetszerű lények a környezeted rosszallását, egyfajta álszentséget fejeznek ki, hogy erről a dologról le akarnak beszélni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó ;)
2015. júl. 12. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!