Értelmezhetetlen visszatérő álom. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Álom
Kb 5 éves gyerek vagyok, kijövök a lakásból, a liftel lemegyek, a földszintre, ahol átmegyek a túloldali házba felmegyek talàn a 2. Emeletre egy korombeli kisfiúhoz mert érzem hogy baj fog történni, erre megjön a gyilkos, eléállok a fiúnak, kinyújtom a karom a gyilkos felé aztán ragyogás és felébredek, az egész amig átjutok a lakásból (nem a sajàt lakásom) a màsik gyerek lakásàba, nem valósidejű, hanem inkàbb egy gyors suhanás szerűsèg.
Mi lehet ez?
2015. jan. 16. 10:44
1/2 anonim válasza:
Talán van valami baljós esemény, amit sejtesz, hogy bekövetkezik, és meg szeretnél védeni valakit/valakiket. Tudod is talán, hogy mit kellene tenned, de a gyerek mivoltod az álmodban azt jelezheti, hogy képtelen vagy erre, nem tudod megelőzni, megoldani a bajt.
Ilyesmire tippelek.
2/2 anonim válasza:
Nekem is voltak hasonló de nem visszatérő álmom. De szerintem ez csak egy álom de ha sokadszorra álmodod próbáld meg irányitani a cselekmény. Nekem sikerult es abba maradt az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!