Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha a ember már nem...

Mit jelent ha a ember már nem álmodik?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 hete semmit sem álmodom feketeség azaz semmi nem emlékszek semmire idáig sokat láttam előre a jövőbe de most még az sem csak a semmi ez most azt jelentheti hogy vigyáznom kéne mert meg is hallhatok? :S

2015. jan. 15. 18:54
 1/8 Legoman ***** válasza:

Nincs olyan, hogy ne álmodj valamit. Olyan van, hogy nem emlékszel rá.

Kezd el gyakorolni a tudatos álmot. Végezd el a reality checket mindennap. :)

2015. jan. 15. 19:16
 2/8 anonim válasza:
Akkor jól alszol.
2015. jan. 15. 19:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam de ugyan úgy semmilyen álom ezen vagyok kiakadva :/
2015. jan. 15. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mostanában másképp telnek a napjaid.Az az éjszakádon, álmaidon is változtathat.Az is lehet, hogy túl mélyen alszol, vagy az álmaid után visszaalszol egyből és utána elfelejtődik.De lehet az is, hogy most olyan életszakaszban vagy, hogy valamiért nem jönnek a megérzések.De ez változhat.
2015. jan. 15. 19:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Jelenleg úgy vagyok a kapcsolatom elégé leépülőben van :/

Ilyen módon a hangulatom is minden egyes nap pocsék :/

2015. jan. 15. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ezért. Én is tudok tudatosan álmodni de mostanában nagyon kimerültem, stresszel vagyok. Gondolom a kapcsolatod miatt fusztrált vagy. Neked most nem arra van szükséged, hogy álmodj( hogy irányítsd és megjegyezd) hanem, hogy mélyen aludj és hatékonyan pihenj. Amint helyre áll a rend az életedben újra fogsz emlékezni az álmokra. Legalább is nálam így volt.
2015. jan. 16. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Stresszelve nehezebb. Meditálj, elektro dolgoktól mentesen aludj, mobil is. Sokat számítanak ezek.
2015. jan. 16. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát most már a alvás sem fog menni csak a éjszakákon át való sírás és abba belealvás....

Kár a lányokra időt szánni azt hittem hogy ő más :(

Egy igazi kincs volt számomra :/

Erre meg más srácnak megírja facen üzibe hogy hamarost szakít a "barátjával" hát ez ma szíven döfött.... a szemembe nem merte mondani de más ismeretlennek lazán.

Hát így mutatja meg hogy mégsem külömb a többi lánytól :( pedig azt hittem egy valódi kincset leltem..

Nem értem a mai lányok már nem szeretetet várnak el kedvességet és figyelmet nem rohannak a bunkó menőzők után hát a magamfélék már úgy látom nem kellenek akik komolyan is gondolják :/

És egy megjegyzés a álomnapló előre jelezte nekem hogy ez lesz pont szülinap előtt 3 nappal kell rájönnöm hogy már nem is komolyak a érzései...

2015. jan. 17. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!