Mit jelenthet ez az álom?
Furcsa álmom volt este, és azt szeretném tudni, ez mit jelenthet. Utánaolvastam sok helyen, de mindenhol mást találtam magyarázatnak, és nem tudom melyik lehet a jó.
Tehát: Úgy kezdődött, hogy találtunk egy hatalmas kígyót a házunk előtt és befogadtuk. Egyszer eltűnt a házban, és mindenki megijedt merte lehet. Hirtelen megjelent a nappaliban és mindenkihez kedves volt, hozzám meg odasiklott és elkezdett marni, úgy, hogy földagadt az arcom. A kiskutyámmal, akit próbáltam védelmezni, ugyanezt tette, és a keresztanyukámat is megtámadta, de mindenki mást békén hagyott. Mikor megláttam innentől kezdve a házunkban, mindig megijedtem, de senki más nem félt tőle, mindenki engem nézett hülyének. Ennyi.
Mégegyszer mondom, nem arra vagyok kíváncsi, hogy maga a kígyó mit jelent, mert arról olvastam olyat, hogy pénz/betegség/sex...de azért ez a 3 elég különböző. Melyik lehet az igaz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!