Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Furcsa álmom volt este, és azt szeretném tudni, ez mit jelenthet. Utánaolvastam sok helyen, de mindenhol mást találtam magyarázatnak, és nem tudom melyik lehet a jó.

Tehát: Úgy kezdődött, hogy találtunk egy hatalmas kígyót a házunk előtt és befogadtuk. Egyszer eltűnt a házban, és mindenki megijedt merte lehet. Hirtelen megjelent a nappaliban és mindenkihez kedves volt, hozzám meg odasiklott és elkezdett marni, úgy, hogy földagadt az arcom. A kiskutyámmal, akit próbáltam védelmezni, ugyanezt tette, és a keresztanyukámat is megtámadta, de mindenki mást békén hagyott. Mikor megláttam innentől kezdve a házunkban, mindig megijedtem, de senki más nem félt tőle, mindenki engem nézett hülyének. Ennyi.

Mégegyszer mondom, nem arra vagyok kíváncsi, hogy maga a kígyó mit jelent, mert arról olvastam olyat, hogy pénz/betegség/sex...de azért ez a 3 elég különböző. Melyik lehet az igaz?!

2015. jan. 15. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb lett volna ha valamivel részletesebben leírod az álmodat, összetettebb kép összetettebb választ ad. Ha akarod kielemzem az álmodat, de most elsősorban akkor válaszolok a fő kérdésedre, hogy melyik lehet a három közül. Nos a pénzt első körben kizárnám, mert alapesetben te is biztos használtál/kaptál pénzt, szóval ha nem volt mostanában valami hirtelen anyagi zűr, akkor ezt kizárnám. A betegség összefügghet keresztanyukáddal, teszem azt, ő megbetegedett és ez rád nagy hatással volt, szóval erre vannak különböző variációk, ergo ez lehet is. A három eset közül ebben látom azt egyedül, hogy igazán szerepet kaphat a keresztanyukád. A sex értelemszerűen függ a nemi életedtől. Szűz vagy-e vagy már nem, új helyzet állt-e elő ezen a téren és nem tudod mit tegyél. Ez lehet tudatalatti probléma, ami mondjuk csak az aktuális helyzetben jön elő, de egyébként nem törődsz vele. Ezeken felül ott van még a kiskutyád, amit szintén megtámadt a kígyó. Lehet hogy a kiskutyádhoz illetve a keresztanyukádhoz van valami közös emlék? A kiskutyát is a betegség történet alá tudnám valahogy elképzelni, szóval én arra szavazok, de több részletből biztosabbat lehet mondani. Uram bocsá, a több részlet meg nem biztos, hogy ránk tartozik és emiatt nem akarod megosztani, de te magad végig tudod gondolni. Ha esetleg más további véleményem érdekelne írj rám :)
2015. jan. 17. 10:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedves vagy! Anyagi gondok nincsenek a családban. Keresztanyukámnak igen, 1 éve próbálják kideríteni milyen betegsége lehet, most is orvoshoz jár folyton (velem ugyanez van). A kiskutyámnak semmi baja, egészséges, eleven. Én pedig lány vagyok (18) 2 éve van baràtom, de minden rendben ezen a téren is. Igazából azért írtam le az álmot, mert valamiért nagyon megérintett rossz értelemben, mert a családom az életben mindig mellettem áll, de az álmomban teljesen ellenem fordultak, valamint az, hogy a kígyó megmarta a kutyámat nagyon rosszul érintett szintén - na meg persze az, hogy engem is...és hogy üldözött a házban folyton, annyira rossz, csomószor ilyet álmodok, hogy elüt majdnem a vonat, egy vonat jön utànam és éppen csak hogy elugrok előle, meg most a kígyó is engem követett érdekes volt. A vonat pedig szinte minden álmomban megjelenik valamilyen formában (sokszor úgyis, hogy átkelek a síneken és látom, hogy közelít)..
2015. jan. 18. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!