Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mostanában majdnem minden nap...

Mostanában majdnem minden nap tengerrel álmodok. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Rákerestem már neten de amilyen válaszokat kaptam rá abból valahogy semmi értelmes nem jön ki számomra. Max a szabadságvágy. Ha egyszer álmodnám akkor még megérteném de szinte minden álmomban előjön. Keresem álmomban a nyílt tengert (mert imádom és vágyok oda valójában) de mindig csak szigetes részeket látok és mindig fürdök is benne, mindig békés és mindig kék. Derékig-nyakig ér pedig tudok mély vízben úszni. Ja és sosem vagyok egyedül ott. Amikor benne fürdök nem tűnik tengernek nem érzem a vizet de ha magam elé nézek akkor látom.. Mondjuk ez lehet csak azért mert nem lehet tökéletesen álmodni de a jelentését ha tudja valaki és leírná nagyon örülnék :) Jó lenne már valami másról is álmodni

2015. jan. 14. 00:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ma nem fogsz.
2015. jan. 14. 00:42
 2/4 anonim ***** válasza:
vízfejűséget.
2015. jan. 14. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:
vízfejűséget xd
2015. jan. 14. 04:19
 4/4 A kérdező kommentje:
" tenk jú!! " ti csak ezt tudjátok pedig én komolyan kérdeztem!
2015. febr. 12. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!