Mit jelentet ez a két folyamatosan visszatérő álmom?
hátha valaki tud egy kis magyarázatot adni, mert már nagyon erdekel.
szoval:
1.Egész nyáron az volt a visszatérő álmom hogy sétálok egy hegyvideki tájon, kiérek egy meredek részre, lenézek és a tenger van alattam. Azt veszem észre hogy eltűnt körülöttem az út és csak ugy szabadulhatok onnan hogy ha leugrok a vizbe. Elkezdek úszni és egyre csak mocsarasodik a víz . Valami kis árnyakat látok a viz alatt és annyitt hallok hogy nevet.
Egyre gyorsabban próbálok úszni de egyszer csak hirtelen leránt a mély.
ezt egész nyáron álmodtam hetente min 1x.
mostanság ritkábban szoktam. Mit jelenthetett?
2. viszont most is lett egy visszatérő álmom, ezt kb 2 hónapja álmodom.
Sétálok az utcán egy barátommal, és rápillantok egy emberre akirol tudom hogy ő gonosz,( és valójában én nem ismerem ezt az embert),
Valahogy pisztoly van nálam, és megpróbálom meg gyilkolni. De nem sikerül. Megállok egy helyben, és egyszer csak befordul a sarkon egy nagyon jó barátom és akaratlanul őt lövöm le és próbálok neki segiteni, sirok hogy én ezt nem akart
am,de a végén meghal.
Ennek mi jelentősége lehet? előre is köszönöm annak aki elolvasta és a válaszokat!
amit kifelejtettem és fo tos info lehet az, az hogy magamat mindig kivulrol latom.
sok mindenkitol hallottam hogy ez nem jelent tul sok jot..
1nek köszönöm , igyekszek csak mindig elkezdek gondolkozni rajta. meg elég babonás vagyok, így sok jelentést adok az álmaimnak is.. :)
2. nem usztam sokat, 1×-2x voltam strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!