Csilla200 kérdése:
Folyamatosan démonokkal álmodok, miért?
Figyelt kérdés
kb. 3 hónapja folyamatosan démonok jelenek meg az álmomban .
Nem hiszem ,hogy ez valami meg akar szállni egy démon jellegű . Inkább valami pszichológiai jellege lehet . És meg szeretném kérdezni ,hogy mit jelenthet ?
2014. nov. 23. 17:09
2/13 A kérdező kommentje:
Még nem.
2014. nov. 23. 17:12
3/13 anonim válasza:
Hogyan néznek ki a démonok? :)) És miből gondolod, hogy azok démonok? Egyébként ez lehet szimbólum is. Mindannyiunknak megvannak a saját démonai, lehet ezeket érzéseknek is nevezni. Lényegében mi teremtjük a démonokat.
4/13 A kérdező kommentje:
a démonok mindig máshogy néznek ki ,van amikkor eredeti alakjukban jelenek meg ,de van amikkor egy csinos férfi alakjában jönnek elém . És mindig szabályt szegek velük.
2014. nov. 23. 17:28
5/13 anonim válasza:
Milyen szabályt?
Áthajtasz a piroson?
Nem állsz meg a zebránál?
6/13 A kérdező kommentje:
nem szeretném részletezni . DE például embert ölök csak az ö kedvükért .
2014. nov. 23. 17:54
7/13 Passiflora válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány olyan filmet láttál, amiben démonok szerepelnek valamilyen formában?
8/13 A kérdező kommentje:
filmet egyet se . Inkább internetes oldalakat szoktam nézni
2014. nov. 23. 18:01
9/13 Passiflora válasza:
# 8
Ha ilyenekkel foglalkozol tudatosan, ennek szentelsz figyelmet az életedben, akkor szerintem nincs mit csodálkozni azon, hogy ez a téma megjelenik az álmaidban.
Az álmok a tudatalattink nyelve, a napközben mindeket érő ingereket, hatásokat, információkat - részben - ilyen formában próbálja rendszerezni, feldolgozni a tudatalatti elménk.
10/13 Legoman válasza:
Ne hagyd, hogy folyton mások rángassanak. A szívedet kövesd, ne a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!