Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Álmomban egy szőke lányt láttam hintázni egy zöld parkban. Mit jelent?2014. dec. 21. 21:07
1/5 anonim válasza:
Hogy megcsíptelek, s agyvelőgyulladásban szenvedsz.
2/5 anonim válasza:
Az álmok leginkább a tudatalattit hozzák fel. Régi emlékek amiket más-más szimbólumokként jellemeznek, de elvileg egyes kutatások szerint minden álom szimbólumnak és foszlánynak megvan a saját jelentése. Én tudom volt idő mikor szinte csak az álmaimnak éltem és azokból és hát van bennük valami én azt mondom de nem jó mindig ezekkel foglalkozni , mert az ember bele is őrülhet. Nem kell vele sokat foglalkozni de nagyon figyelmen kívül se kell hagyni hisz az alvás közti tudatalatti szinte olyan mint egy "pszichológus" segít az életben olyan dolgokat megmutatni , amiket nagyon a való életben sem látunk , de a lényegre térek. Hogyha nagyon érdekel , hogy mit jelent az álmod van egy oldal az erzsebetrosta.hu ha oda beküldöd hogy mit álmodtál megkapod a válaszod :) meg azt, hogy megnézed egy oldalon a jelentését lehet az is , hogy más oldalon meg megint mást ír , de te tudod eldönteni , hogy mit álmodtál és hogy a te saját érzéseid alapján melyik oldal mit ír. Remélem tudtam segíteni :)
3/5 anonim válasza:
Ez az álmod azt jelenti, hogy aludtál. Ne keress értelmet, vagy jóslást az álmaidban. Abba még Frud bácsi is belebukott.
5/5 anonim válasza:
Ez önmagában semmit nem jelent. Ennél sokkal több info kell a válaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!