Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az almom?

Mit jelenthet az almom?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy tenger elkeztem uszni benne de valahogy egy nagyon eros sodrasu folyova valtozott volt egy zatony ott megkapaszkodam hogy erot gyujtsek a kimenetelhez de ezt a zatonyt is csodaval hataros mondon tudtam megfogni mert annyira eros volt az aramlat. A zatonyrol lattam hogy csak egyetlen megoldas van ha kiuszom egy kicsit kiallo partszakaszra a tobbi helyen lehetetlen lett volna kiuszni. Borzasztoan eros volt a sodras de sikerult megmenekultem de elegge halalfelelmem volt merges voltam magamra hogy ilyen felelotlen vagyok. Nagyon felelmetes volt az alom mert ereztem ha nem sikerul mindennek vege
2014. dec. 21. 09:34
 1/1 anonim válasza:
A viz sodras azt jelenti hogy bajban vagy veszelybe kerulhetkerulhetsz, de valamilyen uton modon megoldast vagy menekvest talalsz.
2014. dec. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!