Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Egy régi, gótikus templomban voltam, sötét volt, éjszaka. Úgy emlékszem, vihar volt, és összességében elég horrorisztikus idő. Egy kép maradt meg igazán az álmomból: felemelem a kezeimet, sikítok egy éleset, amibe beleremegnek a falak is, közben pedig egy régies ruha van rajtam, ami felül szűk, aztán deréktól lefelé bővül, és a derekamtól csorog le a vér, a hajamban pedig megalvadt vér lóg, illetve a hajamból is csöpög a vér.

2014. dec. 18. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Na ezt vajon melyik filmben láttad?
2014. dec. 18. 17:17
 2/3 anonim válasza:
túl sok vámpírnaplókat nézel :D apropó: a hajadban most akkor alvadt vér van, vagy normál, folyékony???:D
2014. dec. 18. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Na, jó, örülök, hogy nem vettétek komolyan, ez azért biztató. Igazából csak szórakozásból raktam ki a kérdést, mert reménykedtem, hogy jön valaki, aki komolyan veszi, és majd röhöghetek egy jót a kommentjén :). Viszont igazából álmodtam, komolyan, nem filmben láttam, nem is szoktam horrort nézni. A hajamban pedig alvadt vér IS volt, de az alján csöpögött a folyékony vér. Hogy hogy került oda, nem tudom, mert tényleg csak egy pillanatra emlékszem az egészből.

Ja, és már megfejtettem magamnak: Azt jelenti, hogy hülye vagyok. :P

14/L

2014. dec. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!