Mit jelenthet vajon az álmom?
Figyelt kérdés
3 hete szakított velem barátnőm,mert sok volt a vita.
azóta se tettem rajta túl magam,mert nagyon szeretem még mindig.
Minden éjszaka a szakítás óta álmodok vele valamit.
Átlagos dolgok,de mindegyik álomban amikor szólok hozzá,mintha nem hallaná,vagy nem venne észre.
Tegnap este azt álmodtam,hogy ismerőseinél voltam,ő is ott volt,és pakolt sok csomagot,mintha költözött volna el valahova,hiába kiálltam hogy ne menj el,nem hallotta,mert nem jött ki hang a torkomon,hiába kiabáltam neki. nagyon rossz volt,fel is riadtam.
2014. dec. 11. 11:24
1/2 anonim válasza:
Ilyen almaimim nekem is voltak es meg most is vannak csak mi mar 7honapja nem vagyunk egyutt..egyebkent azt jelentheti hogy nagyon hianyzik neked es hogy jolenne hh ottlenne neked
2/2 anonim válasza:
Azt érzed, hogy nem értett meg téged megfelelő mértékben, nem vette eléggé figyelembe a te szempontjaidat. Ha meg tudod fogalmazni racionálisan, hogy pontosan mi a problémád a (volt) kapcsolattal, a viták témájával, szakítás pontos okával, okaival kapcsolatban, akkor beszéld meg vele. Gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!