Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 10 napban rendszeresen szellemekkel vannak rémálmaim és felébredek hajnali 3-4 között minden nap. Ilyenkor olyan érzésem van mintha valami baj lenne, valaki lenne a házban. Nem hallok semmit nem látok semmit csak érzem, ilyenkor csak tv mellett tudok megint elaludni. Lehet, hogy csak az álmok miatt érzem így?

2014. dec. 8. 01:54
 1/7 anonim ***** válasza:
TV nélkül milyen sötét van? Teljes csend van?
2014. dec. 8. 01:59
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, teljes csend és majdnem teljesen sötét
2014. dec. 8. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott ilyen lenni ilyen paranoia szerű tüneteket produkálsz ilyenkor. Nekem főleg jó horrorok után szokott lenni.

A megoldás egyébként egyszerű kapcsolj fel egy kislámpát, illetve aludj zenével az majd megnyugtat, vannak nagyon jó 8 órás relaxációs zenék.

tessék ezeket ajánlom:

https://www.youtube.com/channel/UCwobzUc3z-0PrFpoRxNszXQ

jó pihenést

2014. dec. 8. 02:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha szellemekkel vagy halotakkal almodsz akkor egyaltalan nem kell felned. Foleg toluk nem. Altalaban a szellemek alombeli jelenlete idojaras valtozast, esot jelent. Ez tobb almoskonyvben is benne van.

En altalaban eso elott par nappal szoktam almodni holt lelkekkel. Van, hogy ezek a szellemek az elhunyt csaladtagjaim es pontosan ugy beszelgetek veluk, mintha meg elnenek. De van, hogy az almok lidercesek, vagy ijesztoek. Ezt altalaban a lelki allapotom befojasolja. Egy liderces alom inkabb stresszesebb idoszakban kovetkezik be.

Persze volt olyan is, hogy nem az idojaradt josoltak meg, hanem valoban egy szellem jart almomban nalam, de az altalaban konkret szemely aki abban az idoben hunyt el. Vagyis a halala utan jott elkoszonni. Elbeszelgettunk almomban, szetnezett nalam, mert elotte nem volt alkalma.

Az ilyen almoktol nem kell felni. Az pedig, hogy neked most egy ilyen ismetlodo "ciklusod" van az aert van mert elsore felreertelmezted a jeleket es most folyamatosan azon kattogsz, hogy miert almodsz ilyeneket ezaltal tudat alat iranyitod az almaidat es sajat magad generalod a szellemes almoakat. Ez amolyan tudat alatti tudatos almodas. Ha sikerul kicsit megnyugodni mar nem fogsz ilyeneket almodni. Vagy nezz utana a tudatos almodasnak.

2014. dec. 8. 06:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak azért baj ez mert most jön a vizsgaidőszak és már most ki vagyok purcanva. :\ Köszönöm a válaszokat.:)
2014. dec. 8. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor a vizsgak miatt izgulsz tulsagosan es az agyad igy reagal. Nem kell parazni! Ugyis sikerul csak tanulj rendesen, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalasod!
2014. dec. 8. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást de sajnos túl nagy a szerencsefaktor ahhoz ,hogy nyugodt legyek bizonyos vizsgáknál. :P De igyekszem
2014. dec. 8. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!