Mitől lehet ez?
Nekem is szokott ilyen lenni ilyen paranoia szerű tüneteket produkálsz ilyenkor. Nekem főleg jó horrorok után szokott lenni.
A megoldás egyébként egyszerű kapcsolj fel egy kislámpát, illetve aludj zenével az majd megnyugtat, vannak nagyon jó 8 órás relaxációs zenék.
tessék ezeket ajánlom:
https://www.youtube.com/channel/UCwobzUc3z-0PrFpoRxNszXQ
jó pihenést
Ha szellemekkel vagy halotakkal almodsz akkor egyaltalan nem kell felned. Foleg toluk nem. Altalaban a szellemek alombeli jelenlete idojaras valtozast, esot jelent. Ez tobb almoskonyvben is benne van.
En altalaban eso elott par nappal szoktam almodni holt lelkekkel. Van, hogy ezek a szellemek az elhunyt csaladtagjaim es pontosan ugy beszelgetek veluk, mintha meg elnenek. De van, hogy az almok lidercesek, vagy ijesztoek. Ezt altalaban a lelki allapotom befojasolja. Egy liderces alom inkabb stresszesebb idoszakban kovetkezik be.
Persze volt olyan is, hogy nem az idojaradt josoltak meg, hanem valoban egy szellem jart almomban nalam, de az altalaban konkret szemely aki abban az idoben hunyt el. Vagyis a halala utan jott elkoszonni. Elbeszelgettunk almomban, szetnezett nalam, mert elotte nem volt alkalma.
Az ilyen almoktol nem kell felni. Az pedig, hogy neked most egy ilyen ismetlodo "ciklusod" van az aert van mert elsore felreertelmezted a jeleket es most folyamatosan azon kattogsz, hogy miert almodsz ilyeneket ezaltal tudat alat iranyitod az almaidat es sajat magad generalod a szellemes almoakat. Ez amolyan tudat alatti tudatos almodas. Ha sikerul kicsit megnyugodni mar nem fogsz ilyeneket almodni. Vagy nezz utana a tudatos almodasnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!