Azt álmodta, hogy szakítottunk, veszekedtünk, és hogy tűz volt körülöttünk. Mit jelenthet?
2014. dec. 6. 22:51
1/8 anonim válasza:
ha tüzet látsz, az szenvedélyt, pusztítást,
vágyat, felvilágosodást, megtisztulást,
átváltozást, vagy esetleg mérgességet
jelent. Az álombeli szakitas valoszinu hosszu kapcsolatot jelent, ámbàr figyelemfelkeltés is lehet h veszélyeztetve van a kapcsolatotok.
Nem vagyok àlomfejtõ, csupàn tapasztaltam ugyan ezt es a vegeredmeny nem lett happy.
2014. dec. 7. 00:23
2/8 Legoman válasza:
Igaza van az előttem levő válaszolónak. :)
De ez attól függ, hogy milyen most a kapcsolatotok és, hogy éreztek egymás iránt.
Szerintem ezt jelenti:
Legyél romantikusabb, mert lehet, hogy vége szakad a kapcsolatnak, és a kis pitiáner dolgokból, vitákból lesz a legdurvább szakítás.
Ez mondhatni figyelmeztető álomnak is. De az is lehet, hogy pont az ellentettjét jelenti, de mint fent írtam, ez attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok és hogy éreztek egymás iránt. :)
2014. dec. 7. 10:11
3/8 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti h fel h ez fog megtortenni, vagy nem is almodta ezt csak azt akarja h ez legyen
2014. dec. 7. 14:41
4/8 anonim válasza:
Azt jelenti hogy megdugta egy kecske és maszturbálás közben kigyulladt a bugyija annyira gyorsan elégítette ki magát hogy leelőzte volna Schumahert is. De lehet hogy csak egy veréb van a dolgoban.
Megcsalt es almaban igy vetitodott ki a tudatalattijabol...
2014. dec. 9. 01:20
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kapcsolatunk az olyan, hogy nagyon szeretjük egymást, viszont a legapróbb dolgokon is összekapunk, de azon vagyunk hogy orvosoljuk ezeket, volt hogy két naponta összekaptunk. Sajnos mindkettőnk múltja elég zavaros, elég körülményes, és ezen még nem tettük túl magunkat, emiatt egymáson vezetjük le sajnos.
2014. dec. 9. 13:09
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4#! Nem az volt a kérdés, hogy mi történt veled, vagy a pároddal, ha van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!