Mit jelenthet barátnőm álma?
nem akarok ítélkezni de a barátnőd férjének vagy a szeretője? én nagyon nyitott vagyok mindenre de szerintem nagyon gonosz lehetsz :)
a parázs alapjába véve szerelmet jelent szenvedélyt tüzet az álomban ha téged lökdösött el akkor ez azt jelentheti hogy a férfinak a felesége azaz a te barátnőd a szerelme és akkor te vagy úgymond egy kis mellékes vagy kikapcsolódás esetleg. (de az is lényeges lenne kire mondta "ez az én parazsam" mert akire mondta az az igazi szerelme)
első vagyok
nem ismerlek titeket nem tudom "ki merre hány méter" úgymond
csak egy példát tudok felhozni a saját életemből hasonlóan viselkedtem mint a férfi akit leírsz majd amikor ÉN szakítottam (nem szakítottam volna soha de úgy éreztem muszáj) utána teltek a napok hetek jöttem rá hogy nagyon rosszul cselekedtem de ez ettől függetlenül a ti életetek ti döntöttök én csak elmondtam a parázs mit jelent :)
mindenesetre a végén biztos hogy fog sérülni valaki
De sose felejtsétek el NINCS az a rossz amit ne lehetne túlélni (és ezt úgy mondom hogy a legkínzóbb szerelmi bánatomban vagyok)
félreértelmeztem az egész kérdést :D első válaszoló vagyok nekem úgy jött le hogy: te egy nő vagy és neked van egy barátnőd akinek a férjével van kalandod(amiről a barátnőd nem tud) de most már értem viszont a végkimenetelen ez tényleg nem változtat maximum annyit hogy a férfi tehát a férj nem hiszem hogy egykönnyen el fogja engedni a nőt
az pedig hogy boldogok lesztek-e vagy sem ebből sajnos nem derül ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!