Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet számomra tesóm...

Mit jelenthet számomra tesóm álma?

Figyelt kérdés
Azt álmodta nővérem, hogy megöltem magam, pontosabban leugrottam valahonnan és meghaltam. Mit jelenthet ez?

2014. okt. 26. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem meséli el, akkor is lenne jelentése számodra?

Tehát az álomnak csak akkor van jelentése, ha tudunk róla?

2014. okt. 26. 10:13
 2/4 Legoman ***** válasza:

Ez rád semmit nem jelent, a nővéredre vonatkozik. Minden álom csak is az álmodóra érvénes szerepeljen benne akárki, de akkor csak annyi, hogy máshogy kell értelmezni.

Így önmagában nem sokat jelent, ez csak egy fél szimbólum, aminek fél jelentése van, ahhoz, hogy pontosabb leírást tudjak adni, meg kellene tudni, hogy a nővéred ott volt-e, amikor leugrottál valahonnan és csinált-e valamit, vagy ő lökött le vagy hogy honnan ugrottál le stb.

De a fél szimbólum jelentése:

Jelenthez olyat, hogy a nővéredet teljesen kiidegeled és azért van ilyen álma, mert megakarna már szabadulni tőled.

Jelenthet, olyat is, hogy nem érdekled a nővéredet, szóval tehetsz akármit, nem figyel rád.

De persze ezek csak fél megoldások, mint ahogy fent is írtam.

2014. okt. 26. 10:51
 3/4 Ozmium42 ***** válasza:
Ha valaki velem álmodna, és el akarná mesélni nekem, félbeszakítanám azzal, hogy "tudom, ott voltam" :D
2014. okt. 26. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó :DDDDDDDDDDDd
2014. okt. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!