Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Véres csecsemővel álmodni mit...

Véres csecsemővel álmodni mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem a történetre csak arra, hogy egy véres csecsemő volt benne.
2014. dec. 2. 18:28
 1/10 anonim válasza:
szerintem azt, hogy majd elhull a magzatod
2014. dec. 2. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Abortuszt!!!!!
2014. dec. 2. 19:15
 3/10 anonim válasza:
Dehogy hull el a magzata-.- a csecsemő pletykaságot jelent, a vér pedig örömöt:)
2014. dec. 2. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
4 Tévedsz. Mert a kérdezőnél a vér, nem véletlenül jelent meg. Én nem adom ki, de szerintem pontosan tudja mi nyomja a lelkét, és mit tett.
2014. dec. 2. 22:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Az első két válasz olvasása közben levert a víz. Nem vagyok terhes és még nem is vagyok abban a korban, hogy gyereket vállaljak de mindennél jobban szeretnék. Ez még viccnek is rossz. Egyébként nem rémlik, hogy valami rosszat tettem volna.
2014. dec. 2. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Az 1., 2. és 4. hozzászólóban nem tudom, hogy hogyan lehet ennyi érzelmi intelligencia, hogy képesek voltak olyat leírni, ami ennyire rossz érzést vált ki a másik emberből.

Kérdező, lehet, hogy még ha tudod, hogy nincs is itt az ideje az életedben, foglalkoztat a kérdés, mert - mint írtad, - mindennél jobban vágysz arra, hogy egyszer gyerekeid szülessenek majd. Könnyen lehet, hogy ezért álmodtál csecsemővel.

A vérről pedig nem asszociálnék semmi rosszra, ebben az esetben meg aztán főleg nem - gondolj bele, hogy hogyan jönnek a világra az anyaméhből a kisbabák: tisztára mosva, vagy magzatmázasan, véresen? :-)

2014. dec. 3. 00:10
 7/10 anonim válasza:
egy magzat nem játék
2014. dec. 3. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:

*A vérről pedig nem asszociálnék semmi rosszra,

Én igen, mert a vérszava mindig kiállt Istenhez, bárki bármit is titkol az emberek előtt.

2014. dec. 3. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
8+ Tehát ha te segitséget nyujtottál, vagy szellemileg ártottál egy magzatnak, aki abortált, az a vér/annak a vére, a te kezeidhez is tapad.Isten előtt számot kell adnod róla.
2014. dec. 3. 15:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Most találtam rá erre a kérdésemre. A kiírásakor 17 éves voltam és sosem voltam terhes. Engem nagyon felháborít az abortusz. Persze lehet, hogy valaki tényleg képtelen lenne vállalni.. nem ítélkezem mások felett ezért. De én nem lennék képes elvetetni egy életet.
2016. okt. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!