Hogyan tudnék valamivel álmodni amivel akarok?
Tedd meg ébren, azt hívják "ámodozás"-nak. (Igaz, a költő szerint "kancsalul festett egekbe néz"!)
Ha azt kivánod álmodni, amit csak akarsz, minek alszol ("aki sokat alszik, keveset él!), hiszen a kitalált dolgokra ébren is gondolhatsz - és legalább alvás közben hagyod regenerálódni tested "agy"-nak nevezett részét!
Tudatos álmodás.
Ennyi a válasz. Van egy magyar könyv is amit én is megvettem, de már csak azért mert támogattam a fórumot. Nagyon egyszerű, de hosszú folyamat amíg rendesen megtanulod. Ha megtanultad, onnantól maga a technika lényege (legalábbis a WILD-nek ez a lényege), hogy erősen arra kell koncentrálni amit álmodni akarsz. Nézz utána, ez a támpont, google a barátod. A fórum neve tudatos-alom(pont)hu
igen ismerem a tudatos álmodást meg az az oldalt is(tudatos-alom.hu)csak hiába próbálom nem jön össze egyszer se
én innen próbálgatok néhányat: [link] de nem jön össze
De még egyelőre azzal a dologgal még egyelőre nem tudatost szeretnék,persze szeretném elsajátít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!