Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent nagy kigyóval álmodni?

Kisdamon kérdése:

Mit jelent nagy kigyóval álmodni?

Figyelt kérdés
Leirom az álmom. Itthon a lakásunkban a párom hozott egy nagy boat. Nagyon szép volt, sárga kis fekete részek, gyönyörű volt, és hatalmas . De én féltem tőle, pedig ő szeretni akart . Mindig követett, kúszott utánnam, de ha ő a lakásban volt én kint, ha ő kint én bent de nem akartam soha egy légtérben tartózkodni vele egyedül. Aztán ugy jött ki a lépés h a párom szerelt és ahogy jöttem el tőle követett a kigyó, jött utánnam de már siettem előle el a lakásba. Nembirtam miatta az ajtot becsukni mert a feje bekúszott . Nagyon féltem és nemtudtam eldönteni mit tegyek. Sajnáltam megölni a szívem szakadt meg miatta, de a végén levágtam a fejét :- ( . Mély nyomott hagyott bennem
2014. nov. 26. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az a rejtett vágyad tört ilyen módon felszínre, hogy a párodat kasztrálni szeretnéd a túlzott szexuális aktivitása miatt.
2014. nov. 26. 09:19
 2/7 A kérdező kommentje:
hát nemtudom :-(
2014. nov. 26. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Kigyo mindig hazugsagot, becsapast, pletykat, hatbaszurast, stb. jelent. Viszont itt te legyozted az ellenseged, hisz levagtad a fejet.
2014. nov. 26. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy kígyóval álmodni, elfojtott szexuális vágyakra utal.
2014. nov. 26. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyi félét írnak reá ,de a legszörnyűbb eset hogy valahol mind illik ide rá. Ezért is vagyok kétségbe esve és tudom hogy valami konkrét dolog van amire kell figyelnem kell.
2014. nov. 26. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, hogy kígyóval álmodni azt jelenti, hogy aludtál.

Ha kiváncsiságod nagyobb, mint lustaságod, nézd meg itt:

[link]

Garancia nélkül...

2014. nov. 27. 12:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát igen aludtam egy ideig :-)

Kiváncsiságom igen nagyobb mind a lustaság és már tul vagyok ezeken a lapokon mielőtt ide irtam. És mivel annyifélét dob rá ezért gondoltam hátha valaki jbban kiszűri a lényegét értelmét.

2014. nov. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!