Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent Holddal álmodni?

Ozmium42 kérdése:

Mit jelent Holddal álmodni?

Figyelt kérdés
Hatalmas méretű teliholdat láttam álmomban, ami szokatlan jelenségeket produkált (ez egy eleve teliholdas, rosszul alvós éjszakai álomban nem szokatlan). Először a teliholdat láttam, ami elkezdett fogyni, majd az árnyék átvonult a másik oldalra. Ezután láttam, hogy valaki reflektorral rávilágított a Földről. Elgondolkoztatott, hogy vajon szimbolizál-e ez valamit?
2014. nov. 9. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A fogyó Hold két dolgot jelenthet vagy eltávolodik tőled akit szeretsz vagy meghal az egyik ismerősöd.
2014. nov. 9. 01:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos nem egy guriga trappista sajt fogyott el:)

A hold a nap helyett más fényt vert vissza. A sületlenségek alapján égy nő meg fogja változtatni a gondolkodásod, vagy nem hallgatsz rá többet és kihat az életedre.

www.youtube.com/watch?v=vBZ5SLJmfdw

2014. nov. 9. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Vérfarkassá fogsz változni.
2014. nov. 9. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ozmium42 nevű felhasználó válasza:

Nem jelent semmit.

2014. nov. 9. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Hold az árnyékembert, a tudatlant jelenti az emberben...

Telihold nagyon jó hangulatot, szerencseszériát jelent amiben észreveszel valami furcsát, telihold erőt jelent de ez mindig elmúlik és általába elfelejted de most nem fogod és jo nagy lesz.

a földröl rávilágitanak rá azt nemtom mit jelent, lehet azt hogy valami tisztánlátó flashbacked lesz valamikor erre, csak ugy saját magadtól és rájössz valamire, és magadtól is sikerül megcsinálni, legalább egyszer

Elég igéretes és fura álom lehetett, ha sikerül kivitelezni az nagy változást hozhat.. XD

2014. nov. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!