Mit jelent esküvővel álmodni?
Különös álmom volt, az álom alatt pedig furcsa érzésem.
Azt álmodtam, hogy a volt barátom - évekkel ezelőtt voltunk együtt, az is két hónapig tartott. Gondjaim voltak magammal, és szerettem őt nagyon, de nem akartam a kezdetek kezdetén a problémáimba beleerőszakolni őt, így szakítottam vele. Ezt a mai napig nem sikerült feldolgoznom, rengeteget gondolok rá mostanában, ő volt az egyetlen akivel igazán el tudtam volna képzelni, de akkor így döntöttem. De nem is ez a lényeg... Álmomban eljegyzett egy lányt, és meghívott az esküvőjükre. Én nagyon szomorú voltam, meg féltékeny, és irigy is. Közben mint egy filmben, váltogatták egymást a jelenetek. Az egyik pillanatban még az esküvőt figyeltem távolról, amiben nem akartam részt venni, a másik pillanatban barátnőmmel voltunk a temetőben mamámnak a sírjánál. Ezek a képek váltakoztak egymást követően.
Elég zagyvaság az egész.... de olyan különös, rossz érzésem volt az álom alatt.... szerintetek mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!