Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent úgy álmodni valamit...

Mit jelent úgy álmodni valamit, hogy a saját álmod arra késztet, hogy ébredj fel, és jegyezd fel azt az xy szót?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap nagyon élethű álmom volt, és sajnos fel kellett ébrednem, hogy felírjak egy vezeték és keresztnevet. Azért sajnos, mert dühös lettem amiért ébredésre kényszerített valami. Olyan álmos, kómás voltam, hogy nem bírtam elmenni íróeszközért, csak megjegyeztem a keresztnevet: Gergő.

Semmilyen Gergőt nem ismerek különben.

2014. okt. 31. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. okt. 31. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A vetélytársad nevét nem kérted Istentől magadban?
2014. okt. 31. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy aki "utazik" illetve el akarja venni a nődet?
2014. okt. 31. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nőnemű vagyok, és nincs mièrt vetélkednem.
2014. okt. 31. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
4 Akkor mezei agykontrollt nyomnak rád.Kivülről. Valószínűleg a faszi.. Törd meg, a faszi számára meg légy elérhetetlen, mert aki ilyen technikát alkalmaz, az minden csak nem egyenes ember.
2014. okt. 31. 14:49
 6/7 A kérdező kommentje:

De ki az? Gergőt nem ismerek.

+nem vagyok sem kapcsolathajhász, sem kalandozó típus, meg úgy egyáltalán, nem is keresek senkit.

2014. okt. 31. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Még annyi történt, hogy másnap indokolatlan mértékben voltam jókedvű, de délutánra mint akit agyonvertek, úgy 6 felé úgy elaludtam egy órára, hogy se kép se hang. Soha nem alszom pedig napközben. Akkor sem, ha éjjel rosszabbul sikerül az alvás.
2014. okt. 31. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!