Mit jelent ha a saját halálomat álmodtam meg?
változást jelent az életedben.
Egy szaka végéhez értél, a Felső éned így üzen, mivel az üzenetet az elméd fordítja képekre, a Felsőbb én tudja, hogy ezeken keresztül érteni fogod, hogy új szintre lépsz,esetleg másképp fogod megélni ezután a világot.
Szerintem azt, hogy tudattalanod próbál elszámolni az életeddel, hogy gazdálkodj jól vele.
Valami olyasmi, hogy hol tartasz, hol kéne tartanod és mire vagy elég.
Az ember életének a halál szab mértéket - épp attól van értéke, hogy véges van belőle - továbbadva magát és magából folytatódik e földön.
Régen szokás volt szerzeteseknek vagy papoknak, hogy koponyát tartottak az asztalukon: hogy szem előtt legyen ez a mérték.
Szóval a tudattalanod szembesített a mértékkel valamiért.
Talán elégedetlen azzal ahogy a küldetésed áll - viszont a problémát megoldani nem lehet tudattalanul - a kapocs pedig az álom amit kaptál. Valami(n) dolgozik benned.
Az okot hogy miért a saját helyzetedből legjobban te tudod kitalálni.
Keresd mi lehet fontos neked. Ha megvan akkor mi lehet annál is fontosabb miért vagy miért szeretnél lenni.
Ne csak múljon az időd, hanem ahogy múlik úgy teljék is...
Milyen kedves ez az Isten. Beállt melósnak, és épített neked egy házat? Vagy belenyúlt a zsebébe, és pénzt szórt le neked az égből?
Nem Isten adta a házat, hanem te dolgoztál meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!