Félek mit tegyek? :s
Csak az a baj hogy arról álmodok amitől a legjobban félek!:(
Hogy győzzem le az iránta való félelmem???:s
A legjobb módja mindig is az volt, hogy ha szembe nézel vele.
Én is álmodtam sokáig rosszat és nem mertem visszaaludni, de egyszer megmakacsoltam magam és azt mondtam. Azért is visszaaludtam. Megláttam a félelmemet és annyiszor álmodtam vele, hogy megláttam a gyenge pontját is. :)
Remelem megnyugodtal azota,de errol eszembejutott egy en rossz elmenyem,leirom:D
Kb egy eve tortent.azt almodtam hogy egy erdoben menekulok,uldoz egy ferfi aki meg akar olni,.futok,menekulok es fut utannam..,olyan szinten rettegtem az almomban hogy az leirhatatlan.mero vizben verejtekben ebredtem fel,siras kerulgetett. Kb 2 perc mulva megcsorrent a telefonom,en meg totalisan az alom hatasa alatt voltam..kijelezte a szamot de fogalmam sem volt ki az es nem mertem felvenni,de bennem volt hogy hatha fontos,meg ha szorakozni akarna valaki biztos maganszamrol hivna,igyhat irtam neki egy smst,hogy ki vagy? Egy perc mulva jon is a valasz: a remalmod.
Hat en olyanszinten megijedtem hogy elkezdtem zokogni,a szivem majd kiugrott a helyerol,apukam szaladt be hozzam hogy mi a baj.elmondtam neki,kicsit probalt nyugtatni (persze sikertelenul),es az ejszaka tovabbi reszeben csak fekudtem az agyamba es szinte mozdulni se mertem..utana napokig feltem is.es persze visszahivtam a szamot de nem vette fel..azota se felejtem ezt el,meg azt a panikot es szornyu erzest amit akkor ereztem.
Mit álmodtál?
Miért vagy egyedül?
Be vagyok szarva csupakkabrától és vele álmodtam.
Szóval az volt hogy apával néztük a tv-t én aludni akartam bebújtam a takaró alá hogy a fejem se látszódjon ki és akkor a tv-ben a csupakkabráról volt szó.Kibújtam nézni és akkor apa mesélt is róla hogy a világon 3-an vannak és akkor felsorolta a nevüket.A nevek közül egyre emlékszem a Terror5-re!XD. Akkor meg egy pasi a tv-ben mondta hogybmagyarországon is vannak már meg áttörik a betont.:/Alapból ha valaki beszél róla attól is be tolyok!:PÉs maga a hír hogy itt magyar o-ban is van halálfélelmet keltett bennem!Majdnem sîrtam mikor felébredtem!
Multkor meg megint vele álmodtam.Ott meg az volt hogy a barátnőmnél voltam én és apa én kimentem a wc-re és ott volt a kádban döglötten!Én sikítottam és felkaptam a kádból sírva elkezdtem ütni a hulláját ahogy tudtam utánna bevittem apához elédobtam ordítottam neki könörögtem hogy öljön meg nem tudok félelembeb élni!:SFelébredtem teljesen izzadva sírva rohanok anyához!:SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!