Mit jelenthet ez az álom? Nagyon félek
Azt álmodtam, hogy utazok valami buszon és sötét van. Nem láttam semmi, csak hallottam, hogy esik az eső és azt éreztem, hogy figyelnek. Egyszercsak eszembejutott valami és elővettem a pénztárcámat és találtam benne 3db ötezrest.
Reggel felkeltem ellenőrizni a pénztárcámat mert úgy emlékeztem, hogy nincs benne egy fitying sem, és nem is volt.
Először is Az álom az elme kivetülése, azaz nem valódi dolog. Az elme egy olyan"szerkezet mint egy felvevőre kötött merevlemez, minden információt elraktároz, amit bele küldünk, és képes olyankor ránk szabadítani amikor nem számítunk rá, álmunkban pl.
Ezért érdemes korlátozni a bevitelt.
Én már 10 éve nem nézek tv-t és videókat is amiket előtte jól leszűrök(Triller, horror kizárva ,nincs is nyugtalanító álmom, nagyon rég óta.Foglalkozz olyan dolgokkal amik nem fognak később visszaütni. Egyszerű :)
Ha pedig üres a pénztárca, akkor reggelre is üres marad. :D
Engem egyszer megdobáltak ilyen fityingekkel. A szemetek. Örülj neki, hogy a pénztárcádban nem volt egy fitying sem, mert kimarta volna azt. Nagyon veszélyes anyag.
Ijesztőt már álmodtam és is sokszor és mindig örültem amikor felébredtem, hogy hál' Istennek csak álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!