Mit jelent ez az álom? Miért vonz az, akitől félek?
Elég kaotikus álom.A csók kétszer is előkerül,a nyakszívás,tulajdonképpem ez a kettő ami egy kamaszlány erotikus fantáziájában leginkább jelen van.A baráti társaságodban talán nem kapsz akkora figyelmet amilyet szeretnél,nem tudsz velük igazán őszintén beszélni magadról,és lehet hogy senkivel.
A férfi a férfit jelenti azért vonzódsz hozzá mert egy élményed volt vele amit erős érzelmek kísértek.A negatív érzelmek rohanás,kergetés,elbújás,ezek jelenthetik a bizonytalan időszakot az életedben.
Szerintem a férfi valamit tudat alatt jelképezhet. Valami olyasmi dolgot, ami jó benyomást kelt benned, de kicsit még is tartatsz tőle. Pl mint randi előtt.
Állat harapása az álomban: féltékenység.
Hinta: Választás két dolog között.
De a csók lehet egyszerű vágyálom is.
Szerintem tudat alatt kéne megfejtened. De azt is vedd számításba, hogy kire hasonlíthat a férfi, vagy milyen arca volt, szomorú, vidám. Ezek fontos részletek...
Köszi a válaszokat...
A férfit soha nem láttam élőben, nem volt se boldog, se szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!