Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom...

Mit jelenthet ez az álom (szexuális töltetű, ha zavar, ne olvasd el)?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy közepes nagyságú, de gyéren berendezett szobában ülök egy háttámla nélküli széken (csak egy hosszú, keskeny ablak volt a helyiségen, talán börtön vagy valami pincehelyiség lehetett), miközben egyik lány egyetemista évfolyamtársam éppen sz.op engem (a lány amúgy nem egy igazi bombázó, akit 10-ből 11 pasi szeretne magának, de kifejezetten szép, igaz, nekem nem annyira az esetem; barátnak nem nevezném, de jól el vagyunk egymás társaságában, egy héten kb. kétszer beszélünk). Eközben nekem átlósan egy másik széken ül Serban Pavlu és hétköznapi dolgokról beszélgetünk (konkrétan nem emlékszem).
2014. okt. 26. 10:03
 1/2 anonim válasza:
100%

:DDDDDD

Hát barátom, ez pontosan két dolgot jelenthet:

1. Túl sok román filmet nézel

2. Valószínűleg zöld cigiből is több fogy a kelleténél

2014. okt. 26. 10:09
 2/2 A kérdező kommentje:
valami értelmesebb ötlet esetleg ? :)
2014. okt. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!