Miért van ez a visszatérő álom, már nagyon zavar?
Az utóbbi időben kb. két hetente álmodom azt, hogy a barátom elhagy, megcsal stb...Fogalmam sincs mért, 4 éve járunk már 1 éve együtt lakunk szerelmes belém én is belé.Féltékeny típus vagyok, de nincs mire.
Szóval ez a visszatérő álom már nagyon zavar, ilyenkor sírva kelek vagy csak simán zaklatottan és ez az egész napomra kihatással van.Nem hiszek a természetfeletti csodákban de mi van ha ez már egy jel?Jel, méghozzá arra, hogy ez a kapcsolat aktualitását vesztette?
Kérlek segítsetek....Köszönöm!
Persze, biztosan megcsal, 100, hogy van valakije.
Most ezt a választ vártad, gondolom.
Ami teljesen hülyeség, mert az álmaid nem mutatnak meg semmi jövőbeli eseményt, meg semmi extra jelentése nincs. Ha sokat parázol tőle, akkor azzal fogsz álmodni, ennyi. Aztán egy ilyen álom miatt még többet görcsölsz rajta. (Y) Olyannyira, hogy gyakorikérdéseken is megkérdezed.
Szerintem ha tudod, hogy nincs mire féltékenykedni, akkor erre ne egy álom adjon okot.
Az a te bajod, hogy túl jól megvagytok, nincs probléma, amin agyalhatnál, ezért kreálsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!