Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vanbak ilyen hülye álmaim?

Miért vanbak ilyen hülye álmaim?

Figyelt kérdés

Néhány példa:

Oroszul beszélő elsős kislány rohangál a folyosón revolverrel a kezében, én rászólok ő leteszi.

Egy furcsa épületnen állok melyben van egy étterem, és egy kövér ember lézerkardot nyom a kezembe, amiből coca-cóla csöpög.

Szóval az álmaim zavarosak keverednek a helyszinek. Mi lehet a bajom?

2014. szept. 24. 00:05
 1/10 anonim válasza:
Talán mert nem alszol eleget? Az agyadnak kell az alvás, hogy rendszerezze az élményeket. Ha nem alszol eleget, hülyeségeket fogsz álmodni. Nekem ilyenkor nem ritka, hogy akár egy egész napig az álom hatása alatt vagyok. Szerintem ez azért van, mert az agyamnak egyszerre kellett minden élményt, benyomást, érzelmet "rendszereznie".
2014. szept. 24. 01:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. szept. 24. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak ilyen vagy, el kell fogadni, nincs oka, én mindennap rengeteget álmodok, időben fekszem, időben kelek és mindennap ugyanúgy össze-vissza álmodok, van néha egy-egy nap, amikor jobb és kevesebbet álmodok. annyit meg lehet próbálni, hogy áttolod máshová az ágyat, nekem az régebben használt, mostmár az sem.
2014. szept. 24. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem minden álmot kell komolyan venni, ezek éppen olyanok.
2014. szept. 24. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Orosz=gonoszság vagy önzés

revolver=oltóerő

kislány=fiatal vágy, tudsz rajta uralkodni

folyosó=tanult hely, egész

épület=jövöbeni hangulat

étterem=jutalmazás

kövérember=lelkiismeretkép

lézerkard=vezérelv, intuició

kóla=egészségtelen, de valahogy jó, átlagos eredmény emberek közt

2014. szept. 24. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Az Orosz-Ukrán konfliktust dolgozod fel a magad módján.

...és még Amerikát is belekevered a folytatásba ;) McDonalds(?), George Lucas, Coca Cola...

Nincs semmi bajod, az álmok ilyenek. Ébren, logikával próbálod értelmezni, de az kevés ide.

2014. szept. 24. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezek példák :D Leginkább, filmek vagy játékok szereplője vagyok , a valósággal keveredve. Köszi a válaszokat! Sokszor van, higy nem akarok felébredni.
2014. szept. 24. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, az álmok jelentése olyan formában jelennek meg amiket ismersz, legalacsonyabb és legmagasabb szinten is. Kellemes álmok jó és sikeres életet jelentenek.
2014. szept. 24. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Álmoskönyvből nem lehet álmot fejteni.Ha a fentebbi válaszoló megfejtéseit összevetjük, akkor is egy katyvasz jön ki belőle.Ez az álom tipikus agyszülemény.
2014. szept. 24. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Jajmár nekem nem is kell álmoskönyv xd

De neked igen.

Ja és egyébként "normális" álmai vannak, mégpedig jó érzésekkel, az a lényeg, nem?

2014. szept. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!