Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmaim is csak azt igazolná...

Az álmaim is csak azt igazolnák hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Kb egy éve álmodok ilyesmiket. Először keződött egy számomra nagyon durva álom, amikor nagymamámmal voltam és nem is részletezem mit csináltunk inkább... (remélem értitek). Aztán volt még egy ugyanilyen álmom vele, de akkor oltárira be voltam gerjedve, mintha valami vágyfokozó hatása alatt lettem volna, durva volt.

Aztán a napokban is ilyet álmodtam az egyik barátnőmmel (szép lány, legalábbis szerintem szép nagyon és különleges szépségű).

Gondoltam arra hogy a szexuális "éhségem" miatt álmodok ilyeneket, na de nőkkel?

Jó, álmodok néha férfiakkal is, de nagyon felkavarnak a nőkkel létesitett szexuális aktusok....

2014. júl. 21. 12:57
 1/2 Tikamikaaa válasza:

Minden embernek szoktak furcsa álmai lenni. Ezek az álmok, amiket te láttál, ha nincsenek hatással a való életedre, akkor nem jelentenek semmit. Ha viszont igen, akkor a következővel tudod úm. tesztelni...végül is csak kicsit el kell gondolkozni rajta:

A biszexuális emberek ugye köztudott, hogy mind két nemhez vonzódnak. Nos, tehát..ha egy lány iránt (akár a fent említett barátnőd iránt) valamit éreznél, ami nem éppen olyanokra vall, akik a saját nemükhöz vonzódnak, akkor ez már valami olyasminek mondható.

Tegyük fel, megvan ez az érzés, de ahhoz hogy tényleg biszexnek nevezd magad érezned kell valamit az ellenkező nem felé is.

Szóval ha úgy érzed tudnál szorosabb kapcsolatot létesíteni lánnyal és fiúval, akkor biszex vagy.-

Én is biszex vagyok de hogy is mondjam nehéz ezt igazán tutira megmondani....én úgy vagyok vele, hogy az egyik énem fiú szemmel néz a lányokra, miközben a másik szememmel pedig a lányok oldaláról szemlélem a világot.

2014. júl. 21. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem az álmok a fontosak.

Én is, sok minden bizarr dolgot álmodok, mégsem tulajdonítok nekik, nagy jelentőséget.

1. Hány éves vagy?

2. Tényleg vonzódsz a saját nemedhez is? - ezt, nem nehéz kideríteni. Meglátsz egy szép nőt, akkor mit érzel? Érzel, valami szexuális vonzalmat? Képes lennél, megcsókolni egy nőt? Képes lennél hozzányúlni? (az intim szférájába?) Képes lennél végignézni, két, vagy több nő szexuális aktusát? (filmen, de lehet élőben is) Főleg úgy, hogy közben, izgalomba jössz?

Ezekre a kérdésekre, csak te tudod a választ. Ha igen, akkor biszexuális vagy.

2014. júl. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!