Ciklon112233 kérdése:
Mit jelent az hogy egy sassal álmodtam?
Figyelt kérdés
Az volt az almomba hogy ez a ,adár rá szállt a kezemre,fantasztikus erzes volt.Majd megsimogattam es letettem egy olyan 1-2 meteres kőre.Bocsánat a kételyemért de lehet hogy bagoly is volt,vagy mind a ketto madar megjelent almomba mert mind a kettot lattam...a lenyeg hogy csak almomba nem tudtam megkulomboztetni oket.(legyszives ne szitkozodjatok)2014. okt. 24. 16:18
1/5 anonim válasza:
A sas Isten kiválasztottját jelenti, a bagoly meg sátánét.
A sas mindig felfelé száll(Isten felé)
2/5 anonim válasza:
Milyen sas? Réti, parlagi, fehérfejű, vagy szavannasas?
3/5 A kérdező kommentje:
Tehat en a ketto kozt vagyok?
2014. okt. 24. 17:58
4/5 anonim válasza:
*a lenyeg hogy csak almomba nem tudtam megkulomboztetni oket.
A bagoly mindig megpróbálja sasnak feltüntetni magát, miközben próbál a sasra taposni,és tépni szétszakítani, megölni, de a sas lerázza magáról ezt az undok madarat és felszáll.
Két embert jelöl az álmod.
5/5 anonim válasza:
Rajtad kivűl két embert, aki képviseli a két oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!