Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcsa dolgot álmodtam....

Furcsa dolgot álmodtam. Szerintetek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!Párommmal 2 éve gyereket szeretnénk!

Rég nem látott rokonok látogattak meg nemrég..szokásos kérdés"Miért nem szülsz már?" Nagyon bepöccentem és azt válaszoltam rá,"Mert nem ad a jó Isten!"

Aznap éjjel álmodtam.Egy hang volt csak,azt mondta: Miért adjak gyereket mikor paráználkodsz!!

Felébredtem,(bár hiszek istenbe,de vallásos annyira nem vagyok)tudtam hogy álmomban Isten szólt hozzám.Vagy nemtudom mi volt ez.

A párommal élettársak vagyunk,esküvő tervben sincs.

Vélemény??

2014. okt. 9. 14:51
 1/6 anonim válasza:

Szerintem nem Isten volt, hanem a lelkiismereted.

Lehet, hogy tudat alatt már készen állsz az anyaságra.

2014. okt. 9. 15:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy készen állok..ezért szeretnénk már 2 éve...Furcsa álom...de mivan ha igaz??
2014. okt. 9. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt mi honnan tudhatnánk, hogy igaz, vagy sem? Parázna vagy vagy nem?Te tudod.

Ha élettársak vagytok, de hűséges vagy a párodhoz, akkor szerintem nem vagy parázna.

De sajnos az is tény, hogy vannak, akik fűvel-fával és mégis van gyerekük.

Akkor most hogy is van ez?

2014. okt. 9. 18:15
 4/6 Legoman ***** válasza:
Lehetett ez bármi, isten vagy a lelkiismereted. Lehet, hogy túl sokat izélsz, tudod. De az is lehet, hogy egyszerűen csak még nem értél meg az apaságra/anyaságra. Nem sok variáció lehetséges, tulajdonképpen nem ismerlek, nem tudom mik a szokásaid. Ezt a mondatot te magad tudnád megfejteni csak.
2014. okt. 9. 18:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Soha nem csalom meg a párom...akkor nem terveznénk a babát,ha nem tudnánk megállapodni..
2014. okt. 9. 20:49
 6/6 xeniah ***** válasza:
A Biblia szerint valóban paráznaság a házasságon kívüli szexuális együttlét. Talán ideje lenne megházasodni, és emellett elkezdeni keresni Istent. Ő szeretne veled igazi, élő kapcsolatot, nemcsak annyit, hogy hiszel benne, hogy ő létezik. Kezdd el olvasni a Bibliát, és megismerheted őt.
2014. nov. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!