Álmodtam valamit aminek úgy érzem van jelentése de nem tudom pontosan mi az?
A lány akibe szerelmes vagyok elkezdtem vele ismerkedni egy idő után észrevettem, hogy terhes pedig tudtommal szűz volt, megtudtam, hogy a nevelőapja tehet róla. Pár haverommal elmentünk a nevelőapjához és megvertük falecekkel utána azt mondta, hogy csak ennyit tudtok? erre felvettem egy kalapácsot de mikor használtam volna egy barátom leállított és utána mondott és mutatott valamit a (lány) nevelőapja ami miatt békén hagytuk. Később vissza mentem a lányhoz nagyon nagy megbánás összetörtség volt az arcán és a történtek ellenére is vele maradtam. (az egészben az durva, hogy sosem mondta, hogy lenne nevelő apja és még mostsem tudom hogy nevelő apja van-e vagy a édesapja, és mióta ezt álmodtam rajtam van egy haragszerűség aggódással az az érzés, hogy meg kellene védenem valakitől aki talán nem is létezik) Nem először álmodtam ezzel a lánnyal de az előzőt valamennyire megtudtam fejteni viszont mindkettőben történt vele valami rossz amiből én segítettem ki és mindig a "megmentés" vagy segítség után kedvelt meg (szeretett meg) és mindig csak én segítettem rajta más nem foglalkozott vele (mindenki cserbenhagyta csak én nem)
(cserbenhagyta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!