Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit lehet a jelentése? Mióta...

Mit lehet a jelentése? Mióta ezt álmodtam azóta nagyon zaklatott vagyok, és sírok folyamatosan.

Figyelt kérdés
4hónapja halt meg nagyapám,akit imádtam. Eddig még nem álmodtam vele egyszer sem,csak most elősször,és nagyon megrázott. Azt álmodtam hogy hogy egy épületből jövünk ki anyával,és apa meg papa utánnunk jönnek,mi hárman kitudtunk jönni,de papa már nem.Én oda akartam menni segíteni neki,de valami tömegen kellett átrohannom,és mire oda értem papa a földön volt anya mellette sírt,én oda hajoltam föle a fejét a kezembe fogtam és ömlött belőlle a vér,úgy hogy én is csupa vér lettem.Megsimította az arcomat és azt mondta hogy nagyon szeretlek,és vigyázz magadra! És felébredtem,mert felébresztettem szobatársam,hogy sikítozom,és sírok közben,
2013. nov. 23. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A még fel nem dolgozott gyász miatt álmodtad ezt.4 hónap még rövid idő.Kell egy jó év,ha nincs egyéb gond ezen túl.
2013. nov. 23. 16:30
 2/2 anonim válasza:
Nekem a kutyam halt meg nemreg. tudom, az ember azt mondana csak egy kuyta, de vele nottem fel... azota h kimegyek a kertbe neha latom villanni a farkat, es azt almodtam, hogy be akarom hivni, de nem tudom, mert mar nem el. de ennek elmeletileg vege kellene h legyen nemsokara
2013. dec. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!