Állandoan menekülök az álmomban tök mindegy hogy mit álmodok de folyamatosan arra ébredek h meg akarnak ölni vagy bántani és menekülnöm kell. Ez mit jelent?
Sokszor használtad a szót, ami a válasz is egyben: menekülsz!
Menekülsz valami elől az életetben, amitől valószínűleg félsz is. Szembe kell nézned vele. Ne menekülj el a problémák elől.
Ezek legnagyobb eséllyel szexuális eredetűek. A kard is egy fallikus szimbólum. A menekülés meg az elkerült szexuális aktusra utalhat. Menekülés a férfiak közeledése elől...
Persze ha van pasid, és minden rendben az ágyban, akkor mást is jelenthet. De szerintem 70% hogy a szex hiánya.
Hmm, akkor lehet, hogy valami kevésbé egyértelmű.
Az üldöző "személyek" gyakran a személyiséged egy-egy negatív, vagy általad negatívnak vélt (mert nem biztos, hogy valójában is az) aspektusát jelenítik meg.
Azt is mondják, hogy a stresszel való megküzdéssel is kapcsolatban áll, bár az szerintem gyerekekre nem jellemző.
Hmm fura, hogy gyerekkorod óta jelen van. Szüleiddel minden rendben volt? Nem piáltak, stb?
Én ezt találtam:
A menekülés álmunkban arra int minket,hogy legyünk elővigyázatosak és óvatosak,mert veszélybe kerülhetünk.
Ha menekülünk valahonnan,vagy valaki elől,az azt jelentheti,hogy valószínűleg félelmeink és/vagy szorongásaink vannak egy fontos ügy miatt,vagy valami bizonytalanná,legyengültté tesz minket,akár tudatos,akár tudatalatti dologról beszélünk. (Álomfejtők Nagylexikona)
De ajánlom neked az agykontrollt,hogy benézhess a tudatalattidba,hogy rájöjj,mi okozza a félelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!