Miért van az, hogy egy hete folyamatosan 1 személlyel álmodok?
Egy jó fiú barátommal álmodok egy hete folyamatosan, 5x álmodtam vele de csak egyetlen egy álomra emlékszem.
Nagyon rossz érzés és nem tudom mit jelent.
Szerintetek?
16/L
Amire emlékszel vele, azt elmesélnéd? :)
Lehet akkor megtudjuk mit jelenthet.
Igen,többet érzek iránta.
Az volt az álmom,hogy a sulim előtt álltunk és megkérdeztem,hogy jön e velem haza,azt válaszolta,hogy igen,de lelépett a volt barátnőjével(akivel régebben nagyon jóba voltam)
#14:12-es#
Igazából nem sok mindent jelent az álmod, nyilván azért álmodsz róla gyakran, mert sokat gondolsz rá és többet érzel iránta. Te többet szeretnél a barátságnál, csak ő ezt nem érzi, ezért hagyott ott az álmodban. (egyébként a valóságban is ilyen az illető? nem foglalkozik úgymond veled?)
Én is szoktam álmodni egy illetővel, igaz bonyolultabb nálam a helyzet és teljesen más az egész. Nem szoktam ilyen gyakran álmodni mint te, de egész véletlen tegnap pont benne volt az álmomban újra. 1 részletre emlékszem, ami nagyon megmaradt bennem és a mai napig elgondolkozom néha rajta, vajon ha úgy alakulna mint az álmomban, örülnék-e neki. blabla mindegy, nem untatlak! :)
Igen,én többet szeretnék mint barátság.
Foglalkozik velem mert nagyon jóba vagyunk.(nem tudja mit érzek)
Ma is vele álmodtam.. félálomban voltam és mikor felkeltem beleírtam a telefonomba hogy mit álmodtam..igazából valami pénzről beszélt..szimplán egy mondatot mondott.
Szerintem valami rossz fog történni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!