Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Mostanában többször álmodtam a keresztszüleimmel, akiket már évek óta nem láttam, mert nem foglalkoznak velem. Miért álmodok velük? Mi lehet az oka?

2014. okt. 12. 19:24
 1/2 Ling-ce ***** válasza:
Azért álmodsz velük, mert hiányoznak neked. Valószínűleg a lelked mélyén izgat, hogy mi van velük. Szerintem hívd fel őket, kérdezd meg hogy vannak, mit csinálnak mostanság. Akár meg is mondhatod nekik, hogy álmodtál velük. Lehet, hogy eddig azért nem kerestek, mert te is elhanyagoltad őket. Talán kicsit meg is sértődtek rád. Csak nyerhetsz, azzal ha felkeresed őket. Te vagy a fiatalabb, neked illő.
2014. okt. 13. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb. 7 éves korom óta nem láttam őket. szerintem ennyi idősen nem nekem kellett volna hívogatni őket. Amúgy most 13 éves vagyok.
2014. okt. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!