Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Tegnap álmomban egy ködös, megsárgult mezőn voltam, ahol megjelentek a semmiből régen élt emberek lelkei, volt köztük középkori öltözetű ember is, egyikük pedig labanc (vagy hasonló) ruházatot viselt. Olyan 30-50-en lehettek, és egymás mellett-mögött álltak. A legősibb lelkek elhalványodtak, nem látszódtak, csak a körvonalaik, és hátul álltak. Kissé olyan volt, mintha egy csoportképre gyűltek volna össze. Velük szemben álltam, de nem láttam a saját testemet kívülről, hanem saját szemszögből figyeltem az eseményt. Nagyon felemelő érzés fogott el ekkor, megrendültem, könnyeztem és büszkeséget éreztem. Ezután a sok érzéstől üvölteni kezdtem, mint egy oroszlán. (Mintha az őseim lettek volna, de nem biztos.) És kicsit később, hirtelen egy death metal szám kezdett "lejátszódni", (mint egy háttérzene), és én a számmal együtt üvöltöttem. Majd felébredtem.
2014. szept. 24. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:

mezö=szabadság

köd=tudatlan, úttalan terület, ihletettség

lelkek=reinkarnációid lehetnek

csoportkép=hirtelen beugrik az egész (ez velem is megesett egyetlenegyszer 4 éve) én például egy nagyon dejavus, folyton változó virágot láttam, nem álmodtam meg elözöleg

- én is igy éreztem, de nagyon paráztam is mikor elmúlt, olyan fura volt hogy azt hittem skizo vagyok xd

üvöltesz=erős lelkesedés, megtérés

death metal zene=zene az álomban kreativitást, különös hangulatot jelent, "akkor" az álomban ilyen zenék fognak tetszeni, de nem biztos hogy metalos leszel :D

2014. szept. 24. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

az a dolog 1 óráig tartott kb, gyerekkori élmények kerültek elö közben és fizikailag nagy és igen jól látható volt az a virág, csukott szemmel...

nekem csak egy helyszinröl volt egy nagyon erös dejavus álmom, pár hónappal elötte, azóta se volt ilyen álmom, mármint ennyire dejavus :)

ez az egész biztos jövőt is jelent... xd

2014. szept. 24. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :)

Neked is érdekes álmod volt.

2014. szept. 24. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!