Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmom mit jelenthet? (többi lent)

Álmom mit jelenthet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Álmomban,emberi testrészeket nem a hagyományos módon "javítottam meg",hanem a gondolat erejével,bizonyos lények (ufók,stb. nem tudom pontosan,de biztos nem emberek voltak) megbízásából, egy fehér helyen , szobában,hangárban , nem tudom pontosan. Egyáltalán nem volt idegen számomra ez a feladat, egy kézfejre emlékszem amelynek egy részén a húst hiányzott és "bejavítottam"

2014. szept. 20. 22:49
 1/7 A kérdező kommentje:
ufók=földönkívüliek még mielőtt valaki kötözködne.
2014. szept. 20. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem álmodtad, hanem átélted. A tudatod nem tudja befogadni, hiszen eddig azt tumkolták beléd, hogy ilyen nincs is! Mivel mégis megtörtént és emlékszel rá, az agyad megpróbálja "realizálni" az információt. "Ha valóság nem lehet, akkor álmodtad!"

... pedig megtörtént! Ennyi!

2014. szept. 21. 00:10
 3/7 anonim válasza:
42%

"Szerintem nem álmodtad, hanem átélted."

Valószínűleg...

Talán a gyurcsók helyébe lépett, és pár mozdulattal mindent megszerelt. Okos emberek vannak ám itt elrejtve. Ha a NASA ezt tudná, asszem újradefiniálnák a sejtbiológia fogalmát. Bravo, a nem mindennapi teljesítményhez! Kár, hogy csak álom volt.

2014. szept. 21. 04:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Lőrincze lajos is visszaadta volna a diplomáját, ha ezeket a mondatokat megéri, olvassa. Természetesen a tudományok más területein is ugyanilyen, ugyanennyire jártas emberkék a hangadók, mint amennyire itt jártasak a magyar nyelvben.

A NASA nem csak annyit tud, amennyit itt nektek "publikálnak" a facebook-on! Az idézőjel azért van, mert a "publikáció" szó csupán a pillanatnyilag fontosnak tartott "beszólásokra" vonatkozik!

Részletesen Olvasgatni kellene azt az oldalt, azokat az írásokat, melyek a NASA által közrebocsátott információkat közli az olvasókkal, nézőkkel. Ráadásul, nem az egyetlen hírforrás a NASA! A többi tudományos információkat is figyelni kellene! Meg lehetne nézni a tankönyveket egy általános iskolában, egy felsőoktatási intézményben!

Én nem fogok itt még szemelvényeket sem kiemelni, aki nem kocsmai szinte igyekszik társalogni és érdemben szeretne vitatkozni, elolvashatja! Nem kell kiemelnie mit olvasott el, el fogja árulni az írása tartalma, módja, jellege!

További nagyon szép, tartalmas és kellemes hétvégét!

2014. szept. 21. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Lőrincze Lajos akkor is visszaadná a diplomáját, ha az előbbi piszkozatot olvassa el, javítása nélkül!

Íme a javított, de koránt sem végleges változat:

Lőrincze Lajos is visszaadta volna a diplomáját, ha ezeket a mondatokat megéri, olvassa. Természetesen a tudományok más területein is ugyanilyen, ugyanennyire jártas emberkék a hangadók, mint amennyire itt jártasak a magyar nyelvben.

A NASA nem csak annyit tud, amennyit itt nektek "publikálnak" a facebook-on! Az idézőjel azért van, mert a "publikáció" szó, csupán a pillanatnyilag fontosnak tartott "beszólásokra" vonatkozik!

Részletesen olvasgatni kellene azokat az oldalakat, azokat az írásokat, melyek a NASA által közrebocsátott információkat közli az olvasókkal, nézőkkel! Ráadásul, nem az egyetlen hírforrás a NASA! A többi tudományos információkat is figyelni kellene! Meg lehetne nézni a tankönyveket egy általános iskolában, egy felsőoktatási intézményben!

Én nem fogok itt még szemelvényeket sem kiemelni, aki nem kocsmai szinten igyekszik társalogni és érdemben szeretne vitatkozni, elolvashatja! Nem kell kiemelnie mit olvasott el, el fogja árulni az írása tartalma, módja, jellege!

További nagyon szép, tartalmas és kellemes hétvégét!

2014. szept. 21. 07:50
 6/7 A kérdező kommentje:

hát érdekes vita bonyolódott ebből a témából is, köszönöm a válaszokat,

első válaszoló: nem tudom úgy van-e ahogy mondod ,mindenesetre köszönöm a válaszod

második válaszoló: biztos igazad van

harmadik: neked szintén.

2014. szept. 21. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:
ja most látom 1=3 , tehát akkor 1-es érdekes felvetések.
2014. szept. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!