Álmom mit jelenthet? (többi lent)
Szerintem nem álmodtad, hanem átélted. A tudatod nem tudja befogadni, hiszen eddig azt tumkolták beléd, hogy ilyen nincs is! Mivel mégis megtörtént és emlékszel rá, az agyad megpróbálja "realizálni" az információt. "Ha valóság nem lehet, akkor álmodtad!"
... pedig megtörtént! Ennyi!
"Szerintem nem álmodtad, hanem átélted."
Valószínűleg...
Talán a gyurcsók helyébe lépett, és pár mozdulattal mindent megszerelt. Okos emberek vannak ám itt elrejtve. Ha a NASA ezt tudná, asszem újradefiniálnák a sejtbiológia fogalmát. Bravo, a nem mindennapi teljesítményhez! Kár, hogy csak álom volt.
Lőrincze lajos is visszaadta volna a diplomáját, ha ezeket a mondatokat megéri, olvassa. Természetesen a tudományok más területein is ugyanilyen, ugyanennyire jártas emberkék a hangadók, mint amennyire itt jártasak a magyar nyelvben.
A NASA nem csak annyit tud, amennyit itt nektek "publikálnak" a facebook-on! Az idézőjel azért van, mert a "publikáció" szó csupán a pillanatnyilag fontosnak tartott "beszólásokra" vonatkozik!
Részletesen Olvasgatni kellene azt az oldalt, azokat az írásokat, melyek a NASA által közrebocsátott információkat közli az olvasókkal, nézőkkel. Ráadásul, nem az egyetlen hírforrás a NASA! A többi tudományos információkat is figyelni kellene! Meg lehetne nézni a tankönyveket egy általános iskolában, egy felsőoktatási intézményben!
Én nem fogok itt még szemelvényeket sem kiemelni, aki nem kocsmai szinte igyekszik társalogni és érdemben szeretne vitatkozni, elolvashatja! Nem kell kiemelnie mit olvasott el, el fogja árulni az írása tartalma, módja, jellege!
További nagyon szép, tartalmas és kellemes hétvégét!
Lőrincze Lajos akkor is visszaadná a diplomáját, ha az előbbi piszkozatot olvassa el, javítása nélkül!
Íme a javított, de koránt sem végleges változat:
Lőrincze Lajos is visszaadta volna a diplomáját, ha ezeket a mondatokat megéri, olvassa. Természetesen a tudományok más területein is ugyanilyen, ugyanennyire jártas emberkék a hangadók, mint amennyire itt jártasak a magyar nyelvben.
A NASA nem csak annyit tud, amennyit itt nektek "publikálnak" a facebook-on! Az idézőjel azért van, mert a "publikáció" szó, csupán a pillanatnyilag fontosnak tartott "beszólásokra" vonatkozik!
Részletesen olvasgatni kellene azokat az oldalakat, azokat az írásokat, melyek a NASA által közrebocsátott információkat közli az olvasókkal, nézőkkel! Ráadásul, nem az egyetlen hírforrás a NASA! A többi tudományos információkat is figyelni kellene! Meg lehetne nézni a tankönyveket egy általános iskolában, egy felsőoktatási intézményben!
Én nem fogok itt még szemelvényeket sem kiemelni, aki nem kocsmai szinten igyekszik társalogni és érdemben szeretne vitatkozni, elolvashatja! Nem kell kiemelnie mit olvasott el, el fogja árulni az írása tartalma, módja, jellege!
További nagyon szép, tartalmas és kellemes hétvégét!
hát érdekes vita bonyolódott ebből a témából is, köszönöm a válaszokat,
első válaszoló: nem tudom úgy van-e ahogy mondod ,mindenesetre köszönöm a válaszod
második válaszoló: biztos igazad van
harmadik: neked szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!