Mit jelenthet az álmom? Egy kicsit a szívembe mart.
Volt egy srác,aki tetszett nekem,megis nagyon jo haverok voltunk,egyutt hulyeskedtunk,buliztunk es mindketten ereztunk valamit a masik irant. Egy to kozeli kukoricas kozepen beszelgettunk, rohogcseltunk. Ha elneztunk jobbra,egy foldes ut volt ott,mellette pedig egy fahaz,akibe senki nem lakott. Ez a srac kikopott Channing Tatum volt! Ajanlottam neki egy egyetemet,mivel mindketten most vegeztunk a gimivel. Azt mondta,meg meggondolja. Kozben lattuk az utrol, hogy jon a fold birtokosa autoval,ahol mi voltunk. Beljebb huztukmagunkat,nem vett minket eszre. Es akkor egy fogyatekos ember bement abba a fahazba. A srac mondta hogy jobb lesz,ha elmegyunk innen. Felpattantunk a biciklire es elsiettunk.
Mar az egyetemen voltunk mindketten,en a ROZSASZIN zakomban elakartam menni wc-re. Mondtam a sracnak,vaejon meg. Benyitok, belepek es egy srac osszeborzolt hajjal,konnyes szemmel,teljesen szetesve elkezdte nekem kiabalva,hogy "miert most jossz be te!!" Gyorsan lehuzta a bal karjan a pulcsi ujjat es kiment. Mogotte pedig a huga keservesen sirva,remegve nezett ram. Nagyon felt. Kerdeztem: Drogozott,ugye? A huga csak bolintott egyet es folytak a konnyei. Kimentem a wc-rol es mentunk a jollegium fele. Akire sracra ranyitottam,az ott allt a baratnojevel a piros kocsijuknal es mikorodaertunk a csaj elkezdett velem a nyilt utcan uvoltozni hogy mit kepzelek magamrol,hogy csak igy ranyitok a pasijara,mi vagyok en!? Sikerult lenyugtatnunk,majd elmentunk. Masnap reggel nem volt tanitas. Vittem egy kis ajandekot a "haveromnak". Mar nagyon bele voltam zugva. Nyujtom az ajandekot,meglepetten,mosolyogva,felem fordul es ad nekem egy kis dobozkat. A fejunk kozelebb volt a szokasosnal. Es mosolyogva,nagyra nyilt szemekkel mondja: ez a tied. Ablak fele fordultam,o atfogta a derekam es neztuk a nagyvarost.
Bocsi,hogy ennyit irtam. A szemelyek,a fold tulaja es a fogyatekos embert ismerem,a tobbit nem. Mit jelentett ez??? Mint egy film,olyan volt....jo es rossz is egyszerre.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!