Az éjjel különös, kicsit (homo) szexuális jellegű álmom volt. Ennek mi a magyarázata?
Álmomban elmentem a régi sulim WC-jébe pisálni, odaálltam az egyik piszoárhoz (mivel fiú vagyok), nem volt ott senki más (éppen óra volt). Aztán rövid időn belül odaállt egy kb. 10 éves srác a mellettem álló piszoárhoz (én 22 vagyok), és amikor elkezdtem pisálni, eléggé szórt a szerszám.. Megjegyeztem, hogy kicsit elszabadult, meg hogy önálló életet él, ezután ő nyúlt, hogy megfogja. Én meg elutasítóan (de higgadtan) mondtam, hogy "Mit csinálsz, ember?!", pedig tudtam, hogy nem lett volna ellenemre, csak féltem, hogy majd mások is megtudják, ezért nem engedtem neki.
Nem vagyok meleg, de ez mit jelenthet?
Szerintem nem jelent semmit!
Ha többször visszatér, akkor már jelenthet valamit.
Az álmainkat a tudatalattink kreálja, így olyan dolgokat tudhatunk meg magunkról, amit eddig nem is sejtettünk.
.Ez nem azt jelenti hogy homi vagy pedo vagy, hanem lehet azért álmodtál ilyet, mert valami nehéz kaját ettél lefekvés előtt! Mint a rémálmoknál.
Ha majd sokszor álmodsz homokos kisfiúkról, akkor kezdj el rajta rágódni! ;)
:D:D:D Köszi a segítő szándékú és vicces válaszokat egyaránt. :D
Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek az álmomnak, mert nincsenek vele kapcsolatban aggodalmaim, csak kíváncsi voltam, hátha megtudok valami újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!