Az mit jelent, ha álmomban másokat tanítottam repülni?
Figyelt kérdés
Régóta álmodok már repülésről, de egyre és egyre előrébb haladok álmomban...eleinte lassan csak a házunk körül...később már a városomban az autók között...majd utána már a madarak és a repülők mellett...ezután jöttek a bolygók, csillagok...most meg a Földön mindenfelé...különböző országokba repültem, nagyon gyorsan...viszont türelmesen tanítottam sok embert...Éreztem is álmomban ahogy csap a szél, meg hogy csapdosnak a fűszálak, ha közel repülünk a talajhoz...szimplán ahogy csak így megyek az utcán rádőlök a levegőre és repülök...aki álmodott már ilyesmit az biztos érti...2014. szept. 11. 21:57
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szeretnéd átadni a szabadság érzését. Hiszen a jót mindig jó megosztani :)
2/4 anonim válasza:
Erös vagy, sok ismereted van, ez ad szabadságot és a többieket is erre tanitod, ami csak türelemmel és megértéssel müködik, de a repülés bizonyitja hogy megy.
Repülés ihletettséget is jelent, az utolsó részlet meg a meditálást, az ihlettel érzed a természetet is...
3/4 anonim válasza:
Azt, hogy alpjában nem tdsz repülni.
.
Ha valaki valamit nem tud: tanítja.
4/4 anonim válasza:
Azt hogy engem pont kihagytál, kecseg.
-Zoltán jósnő-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!