Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem tudok senkit megütni...

Nem tudok senkit megütni álmomban?

Figyelt kérdés

Nem vagyok agresszív fajta egyáltalán, soha életemben nem verekedtem még (a testvéri bunyót leszámítva).

Nem egyszer álmodtam már olyat, hogy meg akartam védeni valakit, vagy felidegesített valaki, és meg akartam ütni. Emlékeim szerint az illető mindig a földön feküdt, én fölötte álltam, úgy akartam fentről ököllel arcon ütni. És álmomban mintha elszállt volna minden erőm, konkrétan nem tudtam megütni az embert. Annyi erő volt a karomban mintha csak megpaskoltam volna az arcát. És mindig ki is nevetett az illető, hogy csak ennyire vagyok képes? Meg ez mi?

Miért nem tudom megütni az embereket? Nem egyszer álmodtam már ezt...

Azért nem, mert még nem csináltam ilyet és nincs emlékem erről hogy milyen lehet, vagy valami más áll a háttérben?

20/L

2014. szept. 7. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Sokan álmodnak ilyet, hogy valakit meg akarnak űtni, és amikor az ütés beér, olyan mintha egy tollpihével suhintanád meg. Leginkább az a fontos, mint az álmok többségénél, hogy mit érzel közben. Az álmok tükörképei érzés világunknak.

Ebben az álomban a tehetetlenség ami fontos talán, de ezt neked kell eldöntened igazán mit jelent. Más ember úgy sem éli meg a te lelki világodat.

Vagy lapozz fel egy álmos könyvet. :)

2014. szept. 7. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Inkább babot fejtenél álom helyett.
2014. szept. 7. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Annyira nem érdekelnek az álmaim, hogy komolyabban ezzel foglalkozzak :D

Semmi különöset nem érzek közben, csak dühít a gyengeségem. Semmi extra...

2014. szept. 7. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy nagyon gyakori álom, nincs benne semmi misztikus az agy alvás közbeni működése az oka. Az ütés igen bonyolult, nagy koordinációt igénylő, az agy számos területét igénybe vevő cselekedet. Alvás közben az agyunk egyes részei nem, vagy csak kevésbé aktívak, ezért nem vagyunk képesek rendesen lemodellezni az ütést és annak hatásait. Rengeteg ehhez hasonló dolog van. Próbálj például felkapcsolni egy lámpát az álmodban, a fényviszonyok, színek hirtelen megváltozását sem képes megjósolni helyesen az agyunk alvás közben, így itt is furcsaságokra lehet számítani.
2014. szept. 7. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Harcokat jelent, vitatkozást.

Ha nem tudod megütni azt jelenti nem tudod beoltani!

2014. szept. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!