Álmomban meghaltam, majd fehér volt minden. Miért?
Lényeg az, hogy lövöldöztem álmomban és ahogy térdelek az egyik épületen és szórnám neki, vmiért nem találtam el az illetőt. Ekkor még pontosabban próbáltam, de semmi. Ahogy szórom neki tovább eredmény nélkül, egyszercsak azt veszem észre, hogy tekeregve jön egy rakéta és becsapódik mellém úgy 2m-re, akkor elkezdtem bizakodni hogy siman túlélem, de nem így történt...semmi fájdalmat nem éreztem, de mintha az idő lelassult volna. láttam ahogy lassan kigyullad a ruhám majd ahogy jön a robbanás és ekkor minden fehér volt körülöttem és csak vártam, hogy mi fog történni, de végig nyugodt voltam. aztán ahogy lebegek, lazulok a fehérségben egyszercsak mintha egy örvény elkapna és látom, ahogy az ágyamban felébredek...nah ekkor ébredtem ezzel egy időben jah amit egy hangos háááááá szerű sóhaly-ordítás jellegű kisért.
Annyit mondtam utanna...állat voolt ..:D
Nah mit is jelent ez?
Fehér szin Istent jelenti.
Lövöldözés=kötekedés, nonverbális támadás
Rakéta=nagy igazság mástól ami megváltoztat
Kigyullad a ruhád és fehérséget látsz=a jövőt jelenti, nagy és biztos jövő áll elötted és nem kerülheted el!
Elpusztul a régi, és jön az új, és fehér lesz mint az első lovas!
Kövesd Istent, mert a fény megadatott neked, és vezetni fog utadon, és sok dolgot megismersz hamar, lesz önbizalmad mielött eljön az amiről az álom szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!