Mit jelent, ha agyonlőnek álmomban?
Két nap is hasonlót álmodtam. Az egyikben terroristák elől menekültem, de utolértek és fejbelőttek. Viszont túléltem a lövést és ezt látván, hogy milyen erős vagyok, kényszerítettek, hogy nekik dolgozzak. Úgymond kaptam egy második esélyt tőlük, ha segítek nekik, akkor nem lövik szét a fejem, mert ügye egy golyó kevésnek bizonyult.
A masik pedig az volt, hogy egy katonai táborban vagyok, több ezer sorstársammal, de a kiképzőnk helyett az ellenség csapata állt Előttünk és agyon akartak lőni Mindenkit. Engem nem találtak el jó hosszú ideig, igy az utolsók közt maradtam életben és vegig kellett néznem, ahogy körülöttem hullanak el az emberek. Aztán amikor engem vettek célba, de sokadszorra sem találtak el, mert túl messze voltam, felébredtem és nem tudtam meg a történet végét.
Ezek az álmok mit jelenthetnek?
Terrorizál valaki, be akar égetni a többiek elött, kötekedik és el is talál.
2. Várod majd a jutalmat, erös vagy, de csak az ellenség lesz ott, csak magadra számithatsz. Nem fognak tudni megérinteni, csak stresszt és veszteséget okozni, a többieket viszont nem sikerül meggyözni... egyre messzebbre kerülsz jó értelemben, de a jövőt még nem tudhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!