Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez? Veletek is van...

Miért van ez? Veletek is van ilyen?

Figyelt kérdés

1.Tudom irányítani magam az álmomban. Úgy értem,hogy én döntöm el,hogy mit csináljak.

2.Ha életveszélyes "helyzet" van akkor tudom h ez egy álom és hagyom h meghalljak mert akkor tudom h mindig felébredek.

3.Fel tudok ébredni. Ha nem akarom folytatni vagy tudom h ebből rossz fog következni akkor felébredek.Tudatosan.

Szóval csak szeretném tudni a véleményeteket meg a válaszokat:)

15/L

2014. aug. 13. 17:31
 1/3 anonim válasza:
Ez normális, sok ember tudja irányítani az álmát. Én is. Persze nem mindig, van, hogy csak úgy álmodok össze-vissza és kész. De olyan is van, hogy mikor elkezdek "tudatosan" álmodni, akkor felébredek...
2014. aug. 13. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem sűrűn szokott ilyen lenni.Akkor az összes dögös csajt leszoktam smárolni vagy kinyírok valakit :D 15/F
2014. aug. 13. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig a a 80'-as években vagyok olasz gengszter és Thompson géppisztollyal lövök szét egy üzleti kirakatot. Meg védelmi pénzt is szedek be, de olyankor felkel az egész ház.
2014. aug. 13. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!