Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez utalhat valamir...

Szerintetek ez utalhat valamire vagy csak egy álom volt?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam éjjel, hogy a párom megcsal. Annyira valóságos volt, fel is riadtam rá, és utána nem tudtam rendesen aludni.

Azért is volt fura, mert én nem vagyok rá féltékeny, nem gondolok olyanra, hogy esetleg megcsal. Inkább ő a féltékeny típus kettőnk közül.

Ez az álom jelentheti azt, hogy mégiscsak oda kéne figyelnem valamire?

2014. aug. 13. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak álom nincs.Álmaink ugyanabból az elménkből születnek,mint ébrenléti gondolataink,így álmodnak is van alapja.Az valószínűleg a te vágyad kivetítése.

Igen. Oda kell figyelned kapcsolatotokra!Új dolgokat kell felfedeznetek egymásban!Újra,és újra bele kell szeretni egymásba!

2016. jan. 6. 17:36
 12/12 Kései Sirató ***** válasza:
Ha jó az önbizalma, akkor az a baj, hogy birtokolni akar, nem partnernek, hanem tárgynak tart, a tulajdonának tekint. Én elhagynám.
2016. jan. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!