Mit jelenthet ez az álom?
18 éves fiú vagyok és van egy igen jó lány barátom, olyan IGAZI barátság nemrég összevesztünk nagyon csúnyán és ez engem nagyon megviselt. Békülőben vagyunk és tegnap amikor nálla aludtam azt álmodtam hogy:
Itthon voltam édesanyámmal veszekedtem valószínűleg depressziós voltam mert nagyon ramatyul néztem ki egyszercsak valami nem tetszett és a falhoz csaptam a fejem amin egy hatalmas seb lett és ömlött belőle a vér, kifutottam a fürdőszobába és elájultam, jött értem a mentő bevittek a kórházba és 3 hónapig kómában voltam közbe az összes barátom az ágyam mellett volt. 3 hónap után felkeltem és az orvosok kérdezték hogy tudom e hogy hol vagyok, először nem tudtam rá válaszolni de úgy félóra nézés után megszólaltam hogy persze, a kórházba. A következő kép egy téren sétálok és mindenki kérdezgeti hogy jól vagyok e. Következő kép hogy megyek a barátomhoz aztán felébredtem. Elég kellemetlenül SŐT rosszul éreztem magam az álom után pedig nem szokott ilyen történni, sokszor meghaltam már álmomban stb de sosem érintett meg ennyi...Valaki megbírná ezt velem értetni? Olvasgattam az interneten ilyen álomfejtős dolgokat de nem bírom kiszűrni a lényeget belőle és szerintem fontos szerepet játszik az álomban a kóma is arról pedig nem találtam semmit. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Az ember anyja sokszor jelképezi az egész női nemhez való viszonyulást. A vele való veszekedésed a barátnőddel való eddigi kapcsolatod jelképe lehet ami számodra ugyebár kellemetlen volt. Falhoz csaptad a fejed, ami a kellemetlen helyzet nagyon extrém feloldása, egyfajta menekülés. Végül a barátok. A "válság" feldolgozásához szükséges szociális háttér, az ember automatikusan rájuk támaszkodik. Szóval a barátnődnél az oda vezető utat álmodtad végig jelképekben.
Ha valaki ért is a témához az nyugodtan javítson ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!