Miért álmodok hallotakkal? Egy nő beszelt nekem a szellemekről, akik gonosszak voltak, majd vegul a nő meghalt az ágyában en meg az ajtoban alltam es felebredtem
Figyelt kérdés
. Nagyon ritkan almodok es amikor almodok, akkor a halottakkal almodok, de ismeretlenek. Fekete/feherbenalmodok.
Letezik olyan hogy aki utal, az ramkuldott egy átkot? sokszor hiszem azt hogy szellemek vannak.erzem oket.a tobbi csaladtagombanmar volt szellem. mondtak ha megissza az ember a sajat pisijet magy a kakijabol eszik egy picit akkor temyleg nem èri átok?es ha szentõltvízet iszik? am ideztem mar egyszer szellemet.
2014. aug. 2. 03:51
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok nyelvtannáci, de a kérdésedben szereplő "hallotakkal" "halottakkal" értendő?
.
"...a tobbi csaladtagombanmar volt szellem." - ne engedd, hogy hülyén haljak meg, ezért magyarázd meg ez mit jelent.
.
Ha nem akarsz halottakkal álmodni, aludj élőkkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!