Mit jelenthetett? Mikor felébredtem nagyon fájt a lábam.
Figyelt kérdés
Azt almodtam, hogy bujocskazunk. Kulon fele tarsasagokbol amikben megfordulok, csak fiuk es en. De nem jatek volt, ugy tunt mintha verre menne ez az egesz. Pedig mind baratok voltunk. Futottam, bujkaltam.. Nagyon megfajdult a sok gyaloglastol, futastol, valaki megmasszirozta. A vegen megtalaltak. Egy nagy moge bujtam, a volt baratom vett eszre es o segitett ki. Ekkor ebredtem fel. Felkeltem es alig birtam menni, ugy fajt a talpam. Ja meg annyit, hogy ez az egesz este jatszodott.2013. szept. 28. 23:15
1/5 anonim válasza:
Nagyapámnak is fájt, le is vágták szegénynek.
2/5 A kérdező kommentje:
*egy nagy ko moge bujtam.
#1: sajnalom nagyapad, de nem igazan voltam erre kivancsi..
2013. szept. 28. 23:22
3/5 anonim válasza:
Az 1. úgy értette, hogy a nagyapja is sokat bújdosott és a felkelők levágták a lábát, inkább ne bújócskázz álmodban.
4/5 anonim válasza:
Igen, pontosan, köszönöm a kiegészítést :D
5/5 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy elaludtad a lábadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!